Нашите услуги са прозрачни

Брейн Тръст може да предостави избор на всеки бизнес

За нас

Брейн Тръст може да предостави избор на всеки един бизнес, ето и няколко причини за това:

Качество

Гордеем се с това, че сме един от най-висококачествените участници на пазара на офис услуги. Предлагаме модерни, напълно оборудвани помещения, близо до центъра на града, на пакетни цени, съобразно изискванията и нуждите на клиента.

Индивидуални решения

Гъвкавостта на нашите решения е водещ фактор. Предлагаме офис услуги на мига; независимо дали желаете почасово, дневно, седмично, месечно или годишно ползване. Можем да се погрижим за всички изисквания на клиента, като предлагаме и услугата „виртуален офис”, която предоставя максимума, що се отнася до ниско бюджетните бизнес решения.

Изключителен дизайн

Нашите офиси са позиционирани в близост до централната част на града и предлагат изчистен и модерен интериор. Мебелните системи се отличават със своята ергономичност, стил и удобство. Това е само допълнение към модерното офис пространство, което представлява комбинация от най-добрата форма и функционалност, позволявайки Ви едновременно да впечатлите клиентите си и да работите ефективно.

Технология

Брейн Тръст е напълно оборудван с високоскоростен Wi-Fi, телефонни линии, персонални компютри и цялата нужна офис техника, за да протича един работен процес нормално.

Ценова ефективност

Нашите услуги са прозрачни и плащате само това, което ползвате. Това позволява да контролирате потреблението си в унисон с нуждите и бюджета на Вашия бизнес в движение.

Помощ на място

Екипът на Брейн Тръст е винаги на линия, за да помогне на Вашия бизнес и впечатли клиентите Ви. Ние осигуряваме професионални и приветливи рецепционисти, както и чудесни възможности на виртуалния офис.

Красиво и гъвкаво офис пространство

Предлагаме ценово ефективни офис услуги, създадени за Вашия професионален имидж на достъпна цена. Нашите напълно оборудвани и поддържани офиси са на топ локация, удобни и лесни за достъп. Независимо дали бизнесът Ви е от 1 или 100 души, ние ще се погрижим за Вашите нужди, предоставяйки Ви възможност да се развивате със собствено темпо без допълнителни разноски и дългосрочни взаимоотношения.

Широк спектър от гъвкави и почасови офис решения

Ако желаете да се възползвате от офис в комуникативна за града локация, като държите на гъвкавостта и изгодните цени, ползването на работно място почасово е правилната услуга за Вас. Почасовите работни места са изключително ефикасен начин за работа, който е изпитан по цял свят. Предоставяме чудесно пространство за работа, оборудвано с всичко, от което се нуждаете. Вие ще разполагате с безплатен достъп до Wi-Fi интернет връзка, както и ексклузивни отстъпки при ползване на залата за семинари и конферентната зала. Накратко, нашият пакет за почасово ползване на работно място Ви дава свободата да осъществявате Вашата дейност по удобен за Вас начин и то в комуникативно за града място, комбиниращо в себе си стил и разумна цена.